WaarinBreda zet Breda op de kaart metBreda, nieuws, informatie, verenigingen, bedrijven, natuur, eve
    Zoeken
  Instellen als startpagina
 
 
 


In the picture

Nieuwsoverzicht

RSS 
31 maart 2014 - Regionale acts die kans willen maken op een podiumplek op popfestival Breda Barst op 20 of 21 september kunnen zich vanaf nu inschrijven voor de voorronde Mezz Barst. Uit de inzendingen selecteert de jury zes acts die op zaterdag 14 juni in poppodium Mezz in Breda de strijd met elkaar aangaan. Er is ook een publieksprijs tijdens de voorronde. Inschrijven kan tot zondag 20 april.
31 maart 2014 - Op zondag 6 april treedt tussen 15.00 en 17.00 uur Spaanse dansschool Amapola op in Grand Café de Koffiemolen. Het Grand Café ligt naast het Sportcentrum de Scharen. Adres: Pels Rijckenpark 1.
31 maart 2014 - Zondag 6 april vindt er in de wijk Belcrum - Linie een bijzondere HuisKamerKunstRoute plaats. Onder begeleiding van een gids krijg je in één uur kunst en cultuur, in de wijken Belcrum & Linie voorgeschoteld
31 maart 2014 - De 32e Kulturele Amateur Manifestatie Breda vindt dit jaar plaats in het weekend van 27 en 28 september. Dat lijkt nog ver weg, maar veel verenigingen zijn nu al bezig hun programma daarvoor in te studeren. Dat komt omdat er in de grote vakantie niet gerepeteerd kan worden
26 maart 2014 - Op woensdag 16 april a.s. wordt in de collegezaal van het STEDELIJK GYMNASIUM BREDA aan de Nassausingel nr.7 in Breda het Groot Roparun Dictee gehouden. De tekst wordt geschreven door Otto Knitel. Het dictee is qua moeilijkheidsgraad makkelijker dan het Nationaal Dictee, dat bekend is van de jaarlijkse tv-uitzendingen met Philip Freriks.
18 maart 2014 - Met manshoge kiezen verspreid over het hele land vraagt de beroepsorganisatie van tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen NMT op 20 maart aandacht voor het belang van een gezonde mond.
18 maart 2014 - Met ingang van vrijdag 14 maart is de verhuuradministratie Sport van de Gemeente Breda verhuisd van het Stadskantoor naar het Gemeentelijk Sportcentrum aan de Topaasstraat 13 in Breda, ook wel ‘De Scharen’ genoemd.
18 maart 2014 - Buurtpreventie Breda besteedt de € 10.000 prijzengeld, verdiend met de nominatie voor de Hein Roethofprijs 2013, aan sensorlampen. Daarmee kunnen bewoners uit buurtpreventie- gebieden in Breda vanaf nu hun achterpaden verlichten. Vanavond onthulden wethouder Alfred Arbouw van Toezicht en Handhaving en de heer Anton van Mansum van de raad van bestuur van Surplus Welzijn de eerste sensorlamp in Princenhage.
17 maart 2014 - Rudi Westendorp spreekt op donderdag 27 maart in Bibliotheek Breda over zijn boek ‘Oud worden zonder het te zijn; over vitaliteit en veroudering’. De oudste mens aller tijden is 122 geworden. En de eerste die 135 wordt, is al geboren. Wat betekent dat voor de kinderen van nu? Weten zij dat ze eeuweling worden? Beseft een 70-jarige dat hij nog maar net komt kijken? Op deze vragen en vele andere geeft Rudi Westendorp antwoord in zijn boek Oud worden zonder het te zijn.
12 maart 2014 - Sinds 1986 is Paul Rijnen lid van het Koninklijk Breda’s Mannenkoor. Hij is de initiatiefnemer geweest van de Stichting Vrienden van BM die dit jaar 25 jaar bestaat. Onlangs is Paul 80 jaar geworden en hij wil dit vieren met een receptie. Allen die hem kennen of gekend hebben, zijn van harte welkom. Belangstellenden in het bijna 150 jaar vitale mannenkoor eveneens
25 februari 2014 - Op zaterdagavond 1 maart organiseert carnavalsband TWORWELWA Breda in café Parkzicht wederom een spetterend carnavalsfeest. Het beloofd een gezellige carnavalsavond te worden met veel feestmuziek! Aan dit carnavalsfeest doen 13 bands
17 februari 2014 - Op zaterdag 1 maart en zondag 2 maart staat de Poelewei, Mgr. de Vetstraat 2, weer helemaal op z’n kop. Gratis entree en iedereen is van harte welkom. Op beide dagen begint het om 14.00 uur en stopt het feestgedruis als de zaal “leeg” is.
10 februari 2014 - Voor wie van kunst houdt, is er naast het MOTI altijd veel te zien in de Boschstraat in Breda. Het is een initiatief van OOg-en-blik om etalages van leegstaande winkelpanden tijdelijk in te richten met kunst van Bredase kunstenaars.
10 februari 2014 - Op 12 februari komen we met onze mobiele klusstudio naar Breda en staan we in de ochtend op de Grote Markt. In de omgebouwde zeecontainer vol materialen en gereedschappen zal ons klus trio iedereen ontvangen die een vraag heeft met betrekking tot klussen, tuinieren of interieurstyling.
10 februari 2014 - Op zondag 16 februari treedt tussen 15.00 en 17.00 uur het vocaal ensemble Kleurrijk op in Grand Café de Koffiemolen. Het Grand Café vindt u naast Sportcentrum de Scharen op het adres Pels Rijckenpark 1 in Breda. Tenminste tweemaal per maand wordt daar de zondagmiddag muzikaal opgeluisterd door een koor, orkest, ensemble, trio enzovoorts. De muzikanten treden belangeloos op, de toegang is gratis en iedereen is welkom.
 
 
 
WaarinBreda.nl is een activiteit van MooiSites.nl
 
Redactie WaarinBreda.nl
 
Heleen Petter    
Diamantstraat 28 info@waarinbreda.nl
4817 HV Breda
 
T 06 48051056
 
 
 
  Copyright © WaarinBreda.nl  |  Disclaimer | Privacy en cookiebeleid | Ontwikkeld door Drie-O