WaarinBreda zet Breda op de kaart metBreda, nieuws, informatie, verenigingen, bedrijven, natuur, eve
    Zoeken
  Instellen als startpagina
 
 
 

NieuwsRegionaal nieuws

RSS 

Landelijk nieuws

RSS 
De Noorse politie is in de allerhoogste staat van paraatheid gebracht, vanwege een mogelijke terreuraanslag uit radicaal islamitische hoek. 
DEN HAAG - Ruim 100 varkenshouderijen en kalverbedrijven zijn door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) tijdelijk gesloten, nadat ze verontreinigd diervoer hadden ontvangen. Het diervoer, afkomstig van een producent uit Lopik, bevat het in Europa verboden antibioticum furazolidon. De bedrijven moeten mogelijk worden geruimd.
In de eerste helft van dit jaar zijn 36.379 woninginbraken gepleegd. Dat is een stuk minder dan de 43.381 inbraken in dezelfde periode in 2013.
Het dodental van de Israëlische acties tegen Hamas in de Gazastrook is opgelopen tot boven de achthonderd. 
De VVD en de Groep Bontes/Van Klaveren willen opheldering van minister van Veiligheid en Justitie Ivo Opstelten (VVD) over de pro-Palestijnse demonstratie waar donderdagavond zo'n honderd radicale moslims in Den Haag op afkwamen. 
Australische militairen zullen naar de Oekraïne worden gestuurd om politiemensen die op de rampplek van de Boeing van Malaysia Airlines werken te beschermen. 
De Inspectie van het Onderwijs heeft de eindexamens van 346 leerlingen geheel of gedeeltelijk ongeldig verklaard.
De Amerikaanse president Barack Obama wil dat er steviger sancties worden opgelegd aan Rusland. Dat heeft hij minister-president Mark Rutte in een telefoongesprek laten weten.
Een commissie van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden wil president Barack Obama voor de rechter dagen wegens machtsmisbruik.
Het wrak van het neergestorte vliegtuig van Air Algérie, met aan boord 110 passagiers en zes bemanningsleden, is gevonden bij de stad Gao in Mali.
 
 
 
WaarinBreda.nl is een activiteit van MooiSites.nl
 
Redactie WaarinBreda.nl
 
Bel 0413-479322 voor meer informatie, vraag naar B. van Turnhout
of stuur een mailtje naar redactie@demooirooikrant.nl
 
 
 
  Copyright © WaarinBreda.nl  |  Disclaimer | Privacy en cookiebeleid | Ontwikkeld door Drie-O